Seniorgruppen - Sct Georgs Gildet i Faaborg

Go to content

Main menu:

Seniorgruppen

Om gildet > Nyt fra grupperne > Grupper 2015/2017
Medlemmer
Inger Birkemose
Rosa Hansen                            
Grete Hansen                                   
Ulla
26. februar 2017
Søndag den 26. februar mødtes gruppen fuldtalligt hos Ulla  i den spændende lejlighed med overblik over hele Torvet. Ulla har mange spændende ting fra et langt liv i Rhodesia, ( Zimbabwe), så der ville være nok at fortælle om en hel aften. Men det var nu ikke planen! Vi fik sludret en masse lokalhistorie over en let og lækker frokost. For ikke indfødte er det jo altid en gevinst at være sammen med folk, som har boet her det meste af deres liv og kan fortælle så meget om begivenheder gennem årene.
Vores emne, udover lokalhistorie, skulle være spil af forskelllig art. Denne gang blev det et meget underholdende kortspil, som virkeligt fik folk op på mærkerne! Den, der er vært, bestemmer, hvad vi skal spille, så det kan være Danmarks Quiz, Trivial, kort.
Næste møde skal være hos Grete og Aage søndag den 26. marts.
Inger B
16. januar 2017
Still going strong
  
Det meddeles   fra pålidelig kilde, at seniorgruppen fortsætter.
  
Seniorgruppen   fortsætter med Rosa, Grete, Ulla og Inger, og har haft sit
  
indledende   møde hos Rosa mandag den 16. januar.
  
Gruppen vil   gerne yde en indsats i det omfang, hvor den kan gøre gavn.
  
Med gildehilsen
  
Inger
2016
Seniorgruppen er midlertidigt nedlagt og medlemmerne flyttet uden for grupperne
2016
         
Hvad med en Seniorgruppe?
  
Stoffer har   været gruppeleder for en særdeles velfungerende Seniorgruppe i mange år – jeg   har haft fornøjelsen at være med i 2 perioder, og vi har været på nogle   dejlige ture til forskellige kirker. Nu er Stoffer imidlertid gået af som   leder, og antallet af gruppemedlemmer er for lille til at opretholde   aktiviteter.
  
“Og hvad så?”   –
  
Måske er der   en del gildebrødre, der synes, det ville være dejligt at være med i en   Seniorgruppe, hvor møderne altid bliver holdt om dagen, og traktementet meget   ofte indtaget på et spændende “ydmygt” sted, så mødets vært ikke skal   spekulere i det kulinariske. Ansvar for gildearrangementer har været at   deltage i planlægning og afholdelse af Nattergaleturen sammen med en   anden gruppe, så opgaverne er i det hele taget dejlige og overkommelige. Er   der gildebrødre, der har lyst til at være med, så sig det til Gildeledelsen   inden den  nye gruppeinddeling.
  
  
Hvis ikke der   bliver nok til en fungerende gruppe, er de nuværende Seniorgruppemedlemmer   naturligvis meget velkomne i andre grupper.
  
Med venlig hilsen
  
Inger B
2015
Der er såmænd bare en lille meddelelse fra Seniorgruppen
Onsdag den 9. september kl. 10 fra “Karens Trappe”,
vil Seniorgruppen – indlede sæsonen med at se nærmere på kirker i Svendborgområdet.

Med venlig hilsen
Inger B
Back to content | Back to main menu